soon

Snart kommer videoinlägget, det har strulat med att lägga upp den men försöker lite då och då. Stå ut!

Happy birthday

 
"Du är alltid där för mig oavsett, du beskyddar mig och du stöttar mig till döden, du är bäst"

Ett stort grattis till min storebror på hans 17-års dag! Önskar honom all lycka, han är bäst!
 
Har inte bloggat på ett tag, jag vet. Men har liksom inte velat bara. Efter ett bup möte och snack om vad som kan påverka min ensamhet så trodde de att det kunde ha något med bloggen att göra. Att det liksom visar folk hur mycket fokuserad jag är på tillfriskning och mat / Kropp att de tycker det blir för mycket? Att de kanske tycker jag är töntig? Tjatig? Jobbig? Och att jag bara snackar mat och träning? Så är det inte. Jag har ingen lust att prata mat och träning om ingen frågar och är interesserad. Jag är så mycket mer än bara ätstörningen, Oscar vill träffa folk och leva tonårslivet med vänner.. 
 
Jag ska göra ett videoinlägg ikväll har jag tänkt och någonting stort är på gång. Så håll utkik.
 
Ska säga att jag är på väg. Idag åt jag 1/3 förpackning med GB Glass med frukt. Det var läskigt såklart men gud så gott. Har längtat till att kunna äta samma FÖDELSEDAGSFIKA som alla andra, särskillt när min bror fyller år. Min pressent till honom var ett paket Danonino yoghurt och att jag åt glass med honom. Grattis!
 
 
 
 
 
 

Instagram highlights


Progess


Luncher

 
Lite luncher från "Matträningen" På visby lassarett. 
 
Mina tankar om detta var waste of time, tänk vad jag kunde gjort istället, träffat vänner, tränat annat skoj. Ger inte detta mycket poäng ... 
 
Some lunch pictures from the " Food training " On the hospital
 
My toughs around this where a waste of time. Think of what i could have done instead, meet friends, worked out and to other funny things.. I dont give this many points.. 
 
 
 

Thank you

Först vill jag säga tack, fina kommentarer. Det är som sagt alltid roligt att få någon sorts cred, och jag har fått lite förslag på vad jag kan skriva om, svårt att blogga. Jag funderar på att göra ett video inlägg och berätta lite hur min situation är just nu. Vad tycker ni om det? 
 
Jag har fått lite frågor som jag tror kan vara bra att ta upp i bloggen och någon ville att jag skulle skriva lite myter om mat och träning, vad säger ni om det? kan det bli interessant? 
 
Är lite dryg för ja.. Har somsagt haft det lite svårt, men ska göra mitt bästa. 
 
Bloggen som jag här är framförallt till för att hjälpa mig att rensa tankar och känslor, det är superskönt att skriva av sig. Många kanske tror att allt är förknippat med ätstörningen och kanske blir en aning rädda. Jag är inte såhär i verkligheten, jag pratar inte mat och kropp tjugofem timmar om dygnet, jag är trött på det och rent utsagt "Spyr" På det. Jag vill träffa vänner och prata normalt, och det är det jag gör när jag är med dom. Frågar de något som har med ämnet att göra svarar jag såklart. Men så är det väll? Backa inte, bjud in! 
 
 
( Jag och rackartygarna ) 
 
 

Blakandwhite


Gym

Varit på gymmet, ska göra ett video inlägg senare eller imorgon.. Det blir lite knasigt just nu..


Hard day

Haft en jobbig dag, sitter och bara tar det lugnt nu.. Ska upp imorgon så jag säger godnatt!


So you know

Kommer inte kunna blogga idag, datorn är i stugan och jag ska sova i stan. Har jobbat och ska jobba imorgon. diskar på min skola. Men kommer antagligen kunna blogga på torsdag kväll, hoppas det!


Help

 
Idag har jag bara tagit det lugnt hos min farmor. Även varit med om något superäckligt.. Min katt hade ett berg av fästingar under hakan.. Usch. 
 
Träffat några vänner idag och även tjänat lite pengar. Har köpt nya skor och ätit god mat. Skulle vara bra, men det känns fel. Är trött, vill sova och träna... Allt är tråkigt.. Eller? Vet inte, tankarna snurrar.
 
Märker att min blogg blir förrvirande, men jag är somsagt ingen proffisionel bloggare, men försöker var inspirerande men svårt när man knappt får respons på det. Känner mig osäker, hjälp.
 
Jag är i desperat form av att träffa vänner.. Men tycker det är läskigt.. Men ändå skönt när man träffar dem. 
 
Min fettfobi är kvar.. Och imorgon ska jag träffa dietisten och äta lunch på sjukhuset. Allt är som vanligt och tar på min tid som ungdom. Jag undrar om jag kommer ha några minnen när jag är gammal.. Några roliga minnen, har missat så mycket som jag inte kan ta igen.. Känns tungt. Vill gråta.. Floder.
 
 
Today i have just been chilling at my grandma's place. I Have met some friends and bought some new shoes.. I have ated good food and everything should be alright.. Or? I feel so tired and sad.. I want to sleep and train. Everything is boring.. or? I dont know.. Toughs are spinning.. 
 
I've notice that my blogg is starting to get confusing.. It's not inspirating.. Its sad. But as i said im not a proffesionall blogger but it's hard when you dont get any response. I feel insecure.. Help.
 
 
Im desperate after friends.. But i think it's scary.. But still nice to meet them..
 
My fat fobie is still here.. And tomorrow im meeting my dietition and eat lunch at the hospital. Everything is like it use to be.. And take time form my life. I wonder if i'm going to have any memories when im old.. Any funny memories.. I've missed to much that i cant review.. Feels heave.. Want to cry.. Alot.
 

Yesterday

 
FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!
Har bara inte varit på blogghumör direkt... Men jag får ta tag i mig själv lite, varit så jäkla deppig och ledssen. Jag känner mig så ensam. Jag har försökt att ta kontakt med vänner och träffat lite hit och dit men det liksom räcker inte. Jag vill träffa dem och skratta, kramas och prata.. Saknar allt. Saknar det normala otroligt. 
 
Jag har båda bra och dåliga nyheter! Lunchen igår på sjukhuset gick bra, såsen var lite kämpig och tog en halv biff till vilket var lite jobbigt.. Men det kändes bara lite läskigt efter liksom. Det gick bra. Jag tog en Alevo bar också för att få extra energi till mitt träningspass! Det har blivit så långt, nästan 2 timmar. Mamma och jag drog och handlade mellis som vi åt efter träningen, jag åt banan, en kesoburk med Stevia sötad ( ÄNTLIGEN ) Fun light saft! Rekomenderar verkligen, bättre än andra sötningsmedel och mycket god! Blandade det med keson, MUMS! Sedan åt jag en burk tonfisk på 100g och en banan :) Åt middag efter för att sedan gå ner och se Jimmie åkesson prata skit. Ja jag står för det. Usch.
 
På kvällen kände jag inte hunger eller mättnad nör jag skulle äta kvällsmellis, jobbigt. Jag brukar alltid känna en viss hunger när jag tränat, men nu kände jag den inte. Ångest. Har jag ätit för mycket? Lagom? Eller för lite så kroppen tar energi från musklerna? Tankarna snurrar... 
 
Varit väldigt osäker de här sista dagarna.. Blir bara trött och deppig, har fått lite jobb på min skola dock det kanske kan muntra upp.. Men bara tillfälligt, vet inte riktigt vad jag ska göra, mår inte bra. 
 
Vad skulle ni vilja ha mer av? Behöver verkligen hjälp så min blogg kan bli bättre, vill ni hjälpa mig? 
 
Nu ska jag äta kvällsmellis och gå och lägga mig.. Godnatt.
 
 
Sorry for bad posting!
 
I have'nt felt a good blogmood .. But i have to stand up for my self. I have been so depressed and sad. I feel so lonley, i have tried to contact friends and met some here and there but its not enough.. I want ot meet them, laugh, hug and talk.. I miss everything, i miss the normal life. 
 
I have both good and bad news, the lunch on the hospital went good the sauce where a bit struggly and i took a half beef more wich became a bit of a pain..  But it less scary afterwards because i where going to the gym. I took a energy bar aswell to get some energy for my workout, it has becomed really long. Almost 2 hours. Mom and i went to shop some snakc aftwards and we bought a cottage cheese can ( 250g ) That i mixed with stevia sweetened fun light ( FINALY ) It's much better than normal sweetened, and healthier. It was foodporn.. You should try it. I also ate a can of tuna ( 100g ) And ate a banana. Afterwards i ate dinner then i went down to see the politican talk. 
 
 
At the evening i did not feel the same hunger that i use to have after i've been working out. It becomed a pain because i did not know if i had eaten to much, normaly or to little so the filled feeling came from muscles.  The toughs are spinning.. 
 
 
I have been very insecure theese last days. I'm starting to become very tired and depressed. I have a job for 2 days at my school, wich is good.. But only for the moment. I dont know what to do really..  I dont feelt good at all.. 
 
 
What would you like to read more about..? Help me.. i have a lack of ideas... 
 
Now im going for my evening snack then im going to bed.. Goodnight.
 
 
 

Later

Inte uppdaterat bra idag, kommer ikväll.


A new day

 
Godmorgon! Ska snart in till stan för BUP Möte och lunch på sjukhuset. Är lite halvt pirrig, vet ej vad det är för lunch så.. :) Har även vägning idag.. Hoppas det visar uppåt.
 
Det är almedalsveckan denna vecka, ska försöka träffa vänner och hänga där ner så mycket som möjligt. Idag ska jag gå och träna med mamma bara.. Det är ett långt pass så det blir väll rätt sent.. Synd att slösa tid med lunchen på sjukhuset, kunde göra annat istället. 
 
Good morning! Soon im of to a meeting with my psychologist then for lunch at the hospital, im a bit nervous.. I dont know what lunch it is and im weighing today.. Hope it shows a positive result.
 
Its politician week here on gotland, so im trying to meet friends and hang around in town alot. Today will i go to the gym with mom tough, its a long workout schedule and it will end pretty late.. I dont like wasting time because of the hospital lunch.. I could do other stuff.
 

RSS 2.0