Hell on earth

Jo detta händer.. Efter mötet igår på scä har allt blivit kaos. Igår var det en jobbigt frukost, lunch och lite på middagen och kvällsmellis. På frukosten hade pappa tagit överfulla DL mått med müsli och de hade mätt upp 4 DL fil och hällt tillbaka i en förpackning så det var 4 DL. Lätt såklart att bara ta.. men så kommer alla tankar, För mycket.. Filen på kanterna då? Allt blev skit. Smöret på mackorna gör alltid så att jag känner det på magen.. det bara drar och pirrar och lager efter lager fett lägger sig. Så känns det iallafall. Vet att det inte är så.. Till lunch ppå SCÄ blev det köttbullar, potatismos och brunsås. Fett, fett och mera fett. Brutalt var det. Enda ordet jag kommer på. Slog näven i tallriken. På mötet blev allt skit.. Pappa började babbla om mackor, som jag inte ens är sugen på att äta.. och så fettfobin och att jag bara hade gått upp 200 gram. Det har ju inte gått neråt? Jag behövde bara öka lite.. tycker jag? men nä allt är piss tydligen. Det är klart att det varit jobbigt i veckan. Men vafan jag är nyutskriven, tycker de att jag ska bli frisk efter en dag eller? Min föräldrar kan kännas förjävliga.. ofta. Det blev bråk och bråk. Jag stack från mötet, rymde snarare. Mamma övertalade mig att komma tillbaka.. vilket var ett bra misstag eller vad man ska säga. ångrar det men ändå inte. När jag skulle till Tove och ha lite trevligt blev det ett Katastrofalt bråk i bilen.. Jag blev så ledssen och självmordsbelägen. Det skulle ju lösa allt.. känns det som. 
 
Senare till middagen åt vi indisk mat, Mamma och pappa hade sagt att vi skulle sudda det som hänt och gå vidare.. men det funkar ju inte så. Man känner hur spännt det är. Vi åt indiskt, men blev så besviken på maten så tappade matlusten.. ville ha det starkt. Pepparkorn är starkare... så besviken. På båten var jag så trött att jag knappt orkade äta.. fick i mig de smöriga mackorna med jobbig känsla i magen..sedan gick jag och la mig. 
Imorse gick frukosten bra, till lunch i skolan blev det pasta med kycklingsås/gryta. Det är gott tänkte jag, jag börjad äta tills jag kände en konstig smak.. Då var det bacon i. Jag fick ångest inombords. Vågade inte visa det, måste stå på mig och vara stark inför mina kompisar.. Jag slängde maten och tog av den baconfriasåsen.. som jag såg fanns då. Måste vara mer noga. Till mellanmål så blev det jobbigt igen.. mamma sa att jag var tvungen att äta mackor som mellis minst en gång om dagen. Jag blev så jävla sur. På scä får man välja mellan andra alternativ, just för att det är samma sammansättning av energi och näring. Så nu får jag inte äta det jag är sugen på. Fan.
 
Jag vet att det kommer ändras.. men nu verkar allt bara piss.. ingen har något tålamod. Mina föräldrar blir aströtta av mina ifrågasättningar och när jag får ångestatacker. Men jag då? jag är inte trött? jag måste stå ut med allt. Sen blir mamma arg när jag frågar värför.. whatever.. Jag tycker de är svin, men jag vet att det är det bästa.. tror jag.. svårt att skriva det. För ... jag vill inte skriva att de har rätt. Jag har också rätt.. allt har gått bra ju? förutom att jag haft lite jobbig, men förfan.. efter en veckas utskrivning, förväntar dom sig en frisk Oscar? måste träna.. träna bort allt jobbigt.. må bra.
 
Lite matbilder från igår..

Wadup?

Jo.. detta händer. Igår på båten var det typ skitjobbigt. Vet ej värför dock men hade inte sovit bra, då orkar man inte helt enkelt. Det började med kontrollbehovet.. det var att pappa skulle hälla upp 2 DL Müsli. Vi har ett decelitermått som de har på scä och det finns streck inristade i måttet så man vet typ hur mycket en halv DL är och en fjärde del osv. Det finns ett sträck över alla andra som inte är riktgit fullt men det visar på en DL. Pappa tog inte så såklart.. han tog ju fulla sådana mått. Det blev jobbigt för han gör ju inte rätt? har svårt att äta utanför ordinationen. ( mer så att säga ). Sedan var det att de hade mätt upp 4 DL filmjölk och hällt i det i förpackningen direkt. Förpackningen hade alltså 4 DL fil i sig.. men sen var det ju en massa på kanterna osv. Det var svårt att lita på.. mycket.. sedan var det smöret på mackorna.. Hatar smör.. det känns verkligen när man äter det.. det bara kryper omkring i magen och bara sprider sig och sätter sig över hela magen.. Jag får verkligen den känslan.. pissjobbigt..!!! Jag hade så mycket ångest.. Kände verkligen hur lager på lager fett bara satte sig på magen. Även om det inte är så. Sedan när vi kom till scä så var det hatlunch.. Aldrig ätit det men.. mer fett var det. Köttbullar med potatismos och brunsås.. god.. det var så .. ja.. har inget ord. Brutalt. 
 
Senare på mötet så började vi prata lite.. Jag hade bara gått upp 200 gram. Men de tar ju vikten 4 timmar efter jag ätit. Klart att det inte visar större resultat? När jag var inskriven så tog de alltid vikten efter frukost. Då visar det mer ju.. men tydligen är det feltänk av mig. Som allting är tydligen. Men ändå så logiskt. whatever.. Sedan började vi prata om hur veckan varit och vad vi kunde göra för att jag skulle gå upp i vikt mer. Pappa börjar babbla om massa mackor med smör osv.. Jag är inte ens sugen på mackor? Jag föreslog nötter, men tydligen äter jag redan för mycket nötter..? eller något .. 

What's happening?

Kommer göra ett längre inlägg senare, men kan säga att det inte är kul.. Får inte gå på gymnastikträningen ikväll, min mamma är helt slut? Allt är uppochner. Förstår knappt själv vad som händer. Jag är dum. Så jävla dum. Har inget tålamod alls. Alla är skit. Fuck.

Tog lite frukost bilder..


Ledssen..

Fyfan, allt är dåligt. Jag förstör deras liv. Har bara lust att dö. Dö dö dö. Bra utväg, då släpper alla problem? Jag hatar när min mamma börjar gråta. Mår så dåligt.. Fick ta en yoghurtglass med Tove. Dock var det för lite mellis? Orkar inte bry mig.. Ingen orkar.. Skitsamma.. Jag hade trevligt. Det blev bra.. Vi ska prata mer sen.. Bloggar senare om mer information. Nu vet jag inget. Har ingen aning.. Fan.


Inspärrad

Inspärrad. Jag får inte gå en meter från mamma. Skulle träffa min vän. Värför ska jag få det? Det blir bara skit. Allt är skit. Orkar inte.. Hatar mitt liv just nu. Förstör allt.


Piss

Idag är en pissdag frukosten var piss, lunchen är piss..helvette..spanjorerna ska åka.. Helvette.

Riktig Depp dag idag. Det ända jag ser fram emot är att få dra till gallerian och träffa min vän Tove. She light up My world like no body Else... Lalalala hehe..

Fick ingen bra bild på lunchen.. Men det var iallafall köttbullar.. Med brunsås.. Och.. Wait for it.. POTATISMOS. Ja det var ett helvette, ja jag slog näven i tallriken, ja det var fettigt och äckligt. Usch. Längtar redan efter mammas hemlagade mat.. Den är inte så fettig iallafall.. Inte för att jag vet att köttbullarna eller potatismoset här är det.. Men mina känslor säger så. Ska nu ha möte bloggar mer sen..


Bild på mig och spanjorerna, träffade dem på båten.. Gud i just love them..


Gift of the day!

Den bästa pressenten idag måste varit sushin. Det är nog det godaste jag vet. 
 
Jag fick också höjd månadspeng och när jag blir frisk kommer jag få bidrag till en tatuering, sweet! 
Pratar med en spanjor just nu.. Shit.. är sjukt deprimerad att de ska åka..kan inte vänta tills vår klass kommer åka dit! 
 
Jag ska åka samma båt som dom imorgon.. pinsamt. Men då ska jag försöka vara så mycket med dom som jag kan!!! 
 
 

Best of the best!

 
 
En av de bästa födelsedagarna i mitt liv!
 
Jag fick så mycket rosor, träffat så härligt folk! Är superglad! och supermätt.. Min bror gjorde hemmagjord sushi! det var suuper gott! men alla tyckte att det var för mycker ris. och det var det. Klämde i mig 10 st + miso soppa och lite räkor och lax, självplock ( det låg i en skål brevid ). Kändes lite mycket.. men tänkte att jag behövde det till min träning så det var väll lika bra.. och så var det så gott! kändes super att min familj gjorde detta! obeskrivligt glad! Innan midadgen träffade jag min vän och Fd. Gymnastik tränare Hampus, vi hoppade studsmatta och hade askul. Jag gjorde ett nytt trick på studsmattan, satte flickis salto! Är super stolt! anyway så fick jag en massa fina pressenter.. här är de:
 
Gymkort
Parfym och dushkräm
Kläder
pengar ( Ca 700 kr tror jag? Ska räkna strax.. )
Hemmagjord sushi
Blommor
 

Det var jättefina pressenter! Är superglad somsagt. Imorgon åker jag på ett möte på SCÄ över dagen. Är lite ledssen för spanjorerna ska åka hem imorgon.. Vi har haft extrem mega super kul. Glömde ta bilder igår!? hur dum får man vara liksom?! :( Vi hade så mysigt med grill och musik och massa babbel. Saknar det otroligt.. Saknar också Discot. Det är verkligen det roligaste på året. Fan att det ska ta slut så fort! Nu är de spanska lärarna här och dricker kaffe. Ska ner och hälsa. Kanske bloggar mer sen! Men annars så Ciao! 
 
 
 

Outfit


15 BAST!

 
 
 
Det kan jag faktiskt säga till mig själv. Grattis Oscar. !5 år nu. 3 år med anorexia. Detta ska bli mitt sista. Hoppas jag. Fick jättefina pressenter av min familj imorse, och frukost på sängen! När jag blir frisk, Kommer jag få tatuera mig. Då kommer de bidra till hjälp sa de. Härligt! Kom hem runt halv ett igår. det var så jäkla kul att träffa alla spanjorer, söta var de också! hihi! Ikväll kommer min bror göra hemlagad sushi. Det känns läskigt.. tänk om han tar för mycket sånt där.. vad det nu heter som håller ihop riset, eller för stora laxbitar eller avocadobitar .. osv osv. Tankarna snurrar. Men jag måste sluta, de vill göra min födelsedag till den allra bästa så jag MÅSTE sluta bli så orolig jämt. Fan vad det förstör ibland. Men nu måste jag sluta tänka negativt. Gör amer blogginlägg under dagen! tack och hej!
 
Ps. Brukar jämt bli deprimerad på min födelsedag. Men idag känner jag min inte så. Känss annorlunda! Härligt!
 
 

Tack!

 

Tack!

 Tack så mycket för alla fina kommentarer! Blir sjukt glad av dom! :)

GRATTIS TILL MIG!

Har haft en sån perfekt kväll så ni anar inte! Hade värsta mysgrillningen med alla spanjorer och goda vänner från skolan! Hade så sjukt kul! Vågade mig på att prata med vissa, vilket inte gick så bra för att jag suger på spanska. Men tur att de kunde engelska! Nu ligger jag i sängen efter en dush klockan ett på natten. Jag är 15 år nu. Eller snart, föddes vid halv fem. Men anyway.. Det känns mäktigt.

Kommer sakna alla spanjorer.. Synd att skolfesten bara är en gång om året.. Så jävla kul! Åt mellis vid typ halv 2 igår, och idag vid tolv. Gillar inte att äta sent men.. Vad gör man inte för att få träffa kompisar? Jag är rädd att jag ska gå ner i vikt till på måndag.. Har varit ganska aktiv.. Men ändå ätit bra, och ätit mer utöver det jag ska. Nu ska jag försöka sova, inväntar en frukost på sängen imorgon! Alltid rädd att min kropp inte får tillräckligt med energi så att det ska börja ta av musklerna istället.. Hoppas det inte blir så.

Långt inlägg känner jag. Men nu blir det sussa! Glömde ta massa bilder från igår och ikväll! Fasen!! Så besviken!

Godnatt från en nyfylld 15 åring!


Dålig

Shit, gårdagen var sjuk! Så jävla kul! vi dansade it typ 4 timmar, bah stog och hoppade! helt sjukt! Gick och la mig vid 2 ungefär, åt kvällsmellanmål när jag kom hem. Det kändes lite märkligt, gillar inte att äta sent. Jag vaknade vid halv åtta och åt frukost, sedan gick jag och la mig igen. Vid 11 vaknade jag och åt lunch för att sedan göra mig iordning inför gymnastik träningen. Var inte så taggad dock.. Hittade inga utklädningskläder så fick måla mig till Fantomen. Inför gymnastikuppvisningen kände jag att jag var för ny för att visa vad jag kunde. Hade precis hoppat upp till truppen ( högsta truppen på gotland, bara tillfälligt.) Och jag kände att jag skulle sacka ner stämmningen så hoppade av, kollade på istället. Känner mig inte så glad idag pga det. Innan var det mamma som började tjafsa med mig. Hon undrade vad jag skulle fika på min födelsedag imorgon. Hon tänkte köpa någon vanilj turkisk yoghurt och frukt. Jag tycker det är jobbigt med turkisk yoghurt.. särskill med smak. Sedan ska man ha frukt på det.. Naah.. inte min grej för tillfället. Jag föredrog att jag kunde äta vaniljkesella med frukt och lite keso, hon sa att jag inte skulle blanda tusen olika saker.. så överdrivet! Sedan blir hon arg för att jag inte ger förslag och målar fan på väggarna direkt. "Då kan alla lika gärna sitta och äta keso då". Hon kan verkligen vara en sur bitch ibland. Gav ju ett förslag som var mest likt. Men hon vill bara köra sitt race. Precis som jag. 
 
Inte alls taggad på födelsedag nu. Men det kanske kommer.. hoppas jag.. 
 
Efter uppvisningen försvann allihopa, han inte säga hejdå heller. Känns inte så bra. Gillar att liksom hälsa och säga bra jobbat. Känns som alla bara typ försvinnar pga mig eller något. Vet att det är feltänk, men får den känslan.
 
Toppade min frukost med nötter idag. Det var gott. Har ingen bild just nu iallafall.. men ska försöka blogga mer ikväll, om ingen hör av sig och vill göra något. Vilket antagligen inte kommer hända, men whatever. 
 
Min dag typ.. :)
 

Nu kör vi!

 
Outfiten ikväll! 

Tagga!

 
Ojojoj, det har hänt så mycket idag! inte ens varit hemma? Det började att jag åt mellis efter skolan hos mamma, sedan drog vi till morfar och firade hans födelsedag. Jag trodde min gymnastik träning började vid 19.00 men den började 16.30 så vi fick dra fort som fan och byta om och åka. Efter gymnastik träningen ( som var rätt seg men åt tidigt mellis så var rätt trött ) så kom jag hem har precis ätit en god middag ( bild ) och ska nu dusha och göra mig iordning inför klassfesten. Är sjukt taggad. kommer bli så kul! åt massor av bönor idag till middagen, det kändes bra för jag var hungrig. Är lite stressad nu dock. men det kommer nog gå bra! ska försöka blogga bättre imorgon.. men har gymnastikuppvisning då så vi får se.. På söndag fyller jag år! undrar vad jag kommer få i pressent.. Pirrig? 
 
Kanske gör något när jag kommer hem.. annars så bloggar jag imorgon! 
 
Tagga, Tagga, Tagga!
 
Ps. Åt inte tårta.

New day!

 
Gör ett snabbt inlägg, ska dra nu. men idag är det typ vanlig skoldag.. ska till morfar sen för att han fyller år. Då ska jag äta ett keso-mellis igen! såå goda! Toppade min yoghurt med lite keso, det som var kvar i förpackningen. Keso måste vara det godaste som finns. Hann inte ta några outfit bilder idag.. men får ta dem senare.. har så lite tid på morgonen + att jag aldrig går upp i tid.. :) 
 
Ikväll är det Disco. Sjukt taggad! 

Snack time!

Åt den här till mellis ikväll, så sjukt goda,typ matorgasm? Ska gå och lägga mig.. Tidigt jag vet. Men behöver sova :) godnatt!


bad gym day

 
Ja.. det var så mycket folk på gymmet idag så fick inte göra mina maskiner? visste inte vad jag skulle göra så testade lite situps med vikter.. är osäker hur man gör.. ska ha en instruktör som visar mig. Till middag blev det rester, jag tog kyckling wok med ris. tyckte att det skulle räcka med riset men tog en banan ändå? värför? vet att det är bra efter träning men jag fick ju knappt träna... blev ingen avrundning på springbandet heller.. fan.. känns båda bra och dåligt. Får tänkte postitivt.. ska på gymnastik träning imorgon sedan är det skoldisco på kvällen..i 4 timmar! Vår skola har utbyte med mallorca, vi åker dit en vecka i 9:an och de kommer hit en vecka. Man bor hos varandras familjer osv. Det är kul! sedan arangeras det ett disco som är rätt kul faktiskt. Mycket dans och glädje! På lördag har jag gymnastik uppvisning. så då är det också något. Känns ändå lite jobbigt.. men det går väll över snart.. jag var ju ändå på gymmet.. men jag lyfte ju inte bra nog.. FAN! Alla tankar! man kan inte ens tänka..? 

Pre workout

 
Det blir gymmet idag! WIHO! så skönt! körde en liten pre workout mat bild! Känner mig lite ledssen dock. Känns som jag väljer träning före kompisar.. hade tänkt att gå av på stan idag men visste inte hur det skulle bli med gymmet då?.. Måste bättra mig!

Startar dagen

Trött idag. Men ändå pigg, ska fråga mamma om jag kan gymma idag. Kommer antagligen få ett nej. Men hon ska ju träna så Värför inte? Fyller år snart. Lite taggad också. Vi har gymnastikuppvisning på lördag, men vet inte om jag ska gå.. Brukar gymma då. Ja det är jätteviktigt. Vi får se.. Whatever.


Lite hjälp..

Skulle behöva lite tips om vad jag mer kan blogga om. Har en kategori som heter "outfit of the day" men det känns inte så bra.. Skulle behöva tips! Släng gärna in en kommentar eller skicka ett mail!
 
Mail: [email protected]
 
Tack på förhand! 

Hell

 
"Kroppen har inte funktionen att gråta för att man ska hindra det"
 

Middagen var brutal.. Har aldrig haft en sådan ångest atack på SUPERLÄNGE. Blev så chockad? Det var som ni kanske ser köttbullar.. Jag har typ köttbulle fobi. Tycker det är så jobbigt att äta! + Att det var typ värsta mega portionen.. Aldrig ätit spagetti på SCÄ så känns svårt att veta hur mycket man ska ha. Jag fick panik. Bokstavligen. Jag bara darrade när jag väl började äta.. Sjukt! Men på ett sätt är det ändå skönt att få ångest. Man bli lugnare efter.. kanske kan sitta jobbiga tankar efter.. men det är skönt att få ur sig det. Även om det känns piss. Jag försöker förklara vad som händer i mitt huvud.. men när jag väl ska säga det så hinner oftast mamma trycka ur sig någon spydig kommentar ( som jag såklart måste argumentara emot ) så då glömmer jag bort allt. Det känns iallafall som om det är en spydig kommentar. Ibland är det så. Man känner hur det bara växer fett på magen typ. Iallafall på mig. En hemsk känsla.. Förstår inte hur vissa folk vill ha Anorexia. Det är bara helt.. Jag hittar inga ord.. 
 
Samtidigt blir jag irriterad på mig själv för att jag är så dålig på att förklara/Prata. Ja, Prata. Jag hittar aldrig några bra ord. Så det slutar med, Typ, och, eller något otrevligt motkäft. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. har fortfarande mellis kvar att äta. Det går nog bättre.. tycker dock mamma kunde ge med sig lite när jag fick det så svårt.. istället la hon på mer sås.. för jag hade bara tagit en slev.. det var dåligt kan jag tycka. Även om det är för mitt bästa. Jag vill ju inte direkt ha mer ångest. Usch, Vill inte luta mig framåt. Jag känner min "fettflärp" under naveln bara vika sig.. värför har jag så? Är det på grund av maten? Är det för att jag inte tränat bra de senaste åren? Värför?! Hatar min mage. Om jag kunde skulle jag bara vilja skära bort den. Vissa dagar kan jag dock vara nöjd med den. Behöver träna.. få bort tankarna, må bra. Älskar att träna, det hjälper hela mig. 
 
Ska nog ta en dush.. eller bara .. jag vet inte. whatever.. får väll bara stå ut med min fettiga mage ikväll och hoppas på bättre tider. Ibland kan jag bara tycka att min mamma är en jobbig pisskärring som bara vill mitt värsta.. men inners inne ( det tar EMOT att skriva detta ) vet jag att det är bäst för mig. Det känns bara som om hon inte har koll .. Fan. Vet inte vad jag ska göra snart.. ska man orka?

Meow!


Oopps..

Ja.. Har inte kunnat blogga så mycket, har nämligen varit med en kompis. Men nu på kvällen ska jag uppdatera lite. Jag laddar lite inför middagen.. Köttbullar.. fyfan. Tycker det är jobbigt för mmama ska ha ströbröd i? vem fan har det liksom. aja.. Hoppas det smakar bra.. det känns liksom redan nu i magen hur det bara spriders sig fett typ.. tror jag. Jag vet inte. God damit

Outfit!

How i look today!


Today

Hej! Sitter och äter frukost, funderar på vad man kan blogga om. Ska man göra en outfit of the day inlägg eller något annat? Idéer krävs! :)


Tankeställare

"Gör mig en jätte tjänst. Sluta att leta fel på dig själv för Oscar du är jättefin. Jag lovar, jag skulle aldrig säga det annars, du är fin. Du är fin som du är. Precis som du är. Du har jättefina ögon. Fokusera på dem när du ser dig i spegeln inte på din mage. Fokusera på de delarna som du gillar. Prata med dig själv som du skulle prata med din bästavän. Skulle du säga till din bästa vän att den var fet för att det var en liten mini fettflärp under dennes navel? Skulle inte tro det, och om din vän sa så om sig själv så är jag säker på att du skulle kolla på denne och fråga vafan den pratar om. För det finns ingen flärp, det är hud. HUD Oscar, alla har det. Även de som är smala har valkar, det blir så för att huden måste kunna töjas ut när du sträcker på dig. 
Fokusera på ögonen, de är jättevackra. Ingen annan bryr sig om din mage än du själv, men man bryr sig om dina ögon"
 
Detta var ett mail som verkligen gjode att jag tänkte till lite. Jag ska göra allt för att få reslutat. men jag måste ju äta också.. Men jag tycker ju att det är så snyggt.. 
 
En riktig tankeställare. 
 
 
 

Instagram!

 
Lite instagram bilder! ni kan hitta mig genom att söka på Oceliz! 

Besöksrekord!

Det kanske inte är så mycket men nu har jag iallafall 156 unika besökare och 361 sidvisningar! keep on!

Ny design

Tackar min vän till tusen för att hon fixade till min bloggdesign! Tacktacktacktacktack!! :) 

Näthat och nätmobbning?

Vi pratade om det idag i skolan. Jag blev väldigt rörd att folk faktiskt kan hitta så många fel bara för en person hade ifrågasatt en tröja från HM. Är det så man ska vara? Ska man hitta fel på allting för att man yttrade sig bara? Det finns yttrandefrihet faktiskt. Man ska inte behöva få en massa kommentarer om hur man är eller bli hotad för att man bara frågade om en tröja. Jag förstår att det också är yttrandefrihet att kommentera emot. Men att hota och kränka någon på det sättet. Det är inte okej någonstans! Undrar hur världen kommer se ut i framtiden om man ska trycka ner varje person för att de skrivit något eller Frågat om någonting. Jag förstår bara inte värför.. vad tjänar man på det? Respekt? Popularitet? Kanske man känner så. Men i vilket fall så är det fel. 
 
Hur tycker ni att nätmobbning är? är det bra? dåligt? Många som gör detta kanske inte tänkt på hur det skulle vara om flera skulle gära så mot den personen. Då skulle det nog inte kännas så bra. Man tjänar ingenting på att vara otrevlig eller genom att trycka ner någon. Tänk om alla bara kunde sluta att vara så negativa. Även jag. Undrar hur det skulle vara då? Självklart ska man få vara negativ. Men ni förstår.. :)

Last nights dinner.

 
 
Mamma och pappa hade gjort wok. Vilket skulle varit gott om jag inte var så deppig.. Ska snart på gymnastik träning.. hoppas det muntrar upp mig. 

Snack time

 
Ett mellis jag åt idag, Det var gott faktiskt! till drack jag en calshake och ett glas mjölk. 
 
1 DL Keso
1/2 DL nötter ( cashew, Para, Hassel, valnötter vilka som helst! )
Ca 1/2 DL müsli. ( jag har en axa quinoa and strawberry müsli, Supergod! )
Kanel som topping, Man kan ha lite bär också! :)

Tack

Tack för alla fina kommentarer.. Det känns skönt att få läsa dom. Även om det är svårt att ta in.
Jag hoppas det blir bättre med mig snart.. Orkar inte med depressions dagar! 

Skollunch

Åt soppa idag i skolan. Det var spenat soppa.. Vågade testa en smörgås också. Känner mig så onyttig. Hade smör på. Sätter det sig på magen? Massor av tankar..


Deprimerad

 
Det är precis vad jag är. Hela dan.. Allt känns bara skit. Jag kommer aldrig få träningsresultat. Jag kommer aldrig lära mig blogga klokt eller göra någon videoredigering. Jag kommer aldrig bli bra på gymnastik. Allt, ALLT är bara dåligt. Jag är dålig. Jag förtjänar ingenting.. Värför lever jag ens? jag kan ju ingentin?  Anorexian trycker ner mig.. Så mycket idag.. Jag måste träna.. Få bort allt. . måste träna hårt.. Äta nyttigare.. Få magrutor.. bli mer teknisk.. bättre på att prata.. få bättre betyg.. bli bättre på gymnastik.. 
 
FAN! Jag orkar inte! Orkar inte med känslan om att allt fett läger sig på hela kroppen. ORKAR INTE KÄNNA ATT DET SPRIDER SIG. Orkar inte vara den som verkar sjukast. Jag skriver om mina tankar och hur jag känner dag per dag. Alla verkar så positiva. Allt är tydligen bra.. det är omöjligt?! .. Jag vet inte ens vad jag pratar om.. Fyfan.. Bara massa ordbajs. Jävla wikipedia i mitt huvud.. Jag vet att jag kommer Lyckas men när.. allt verkar omöjligt. Jag går och lägger mig.. Kanske blir det bättre imorgon. Eller kommer min feta mage utan rutor på att vara kvar? antagligen.. Bara att stå ut. Orkar inte.. 3 år.. 
 
GODNATT

Videoblogg?

 Ska jag börja videoa blogga litegrann? hm... ska man våga? 

Snack time

 
Ca 1 och en halv DL Keso.
Lite bär
Solroskärnor
Kanel 
 
Njut!
 
 
 

Hjälp!

Ja! jag behöver lite Idéer om vad jag ska skriva om? Vill ni veta något speciellt? mer om mig och Min ätstörning? Mer matbilder? eller något helt annat att blogga om? Lämna svar! :)

Pissdag.

 Ja.. det är vad det har varit. Det började bra men till lunchen.. fyfan. Det var någon korv tex mex gryta? Jag tog dt vegetariska vilket var morotsstroganoff.. ( korvstroganoff fast med morot istället för korv ) den smakade skitäckligt så jag slängde den och smaka nötkötts korvstroganoff.. ( korven var gjord på nötkött ). Jag hatar korv i alla former tycker det är skitäckligt så vet inte ens värför jag åt det? Mått skitdåligt hela dagen och allt jag äter blir jobbigt..
känns som om det bara sätter sig på magen. Man liksom känner hur det kryper runt.. Gud vad negativ jag är.. men har sånna dagar nu.. Allt är piss. Fick Ångest efter lunchen.. det var skitjobbigt och jag känner hur det sitter i mig.. skulle behöva träna.. måste träna..ska inte träna.
 
 

Rush

Gör ett snabbt inlägg med mobilen. Måste dra till skolan strax! Kul! Men jag bloggar mer senare! Ciao!

Svartsjuka.

Hallå! Ska snart gå och lägga mig. Har haft rätt fullt upp idag men på ett sätt inte. Mår inte så bra just nu.. är avundsjuk. Så jävla avundsjuk. Mår piss av det men kan inte hjälpa det.. får väll sova på det och se hur det känns..Godnatt!
 
Bilder från middagen! 
 

Snack!

 
Gjorde en blandning på mitt mellanmål idag! det var supergott!
 
Ingredienser: 1 DL keso ( 4 % ) 
                      ca 1 Matsked vaniljkessela ( man får ta mer )
                      salmbär ( eller andra bär )
                      Toppa med hasselnötter eller annat gott!
                       
Glömde ta kanel på.. men det är säkert gott att ha på! Nu ska jag käka middag!
 

BUSIGT


Toughts taking over

Ja, När det inte händer så mycket i huset så blir det bara snurr i skallen. Ska snart träffa vänner. Det ska bli skönt, då försvinner det mesta.. Men det är vid sånna här tillfällen man skulle kunna träna. Dock skulle det bli att jag skulle träna nästan varje dag, blir helt galen! Men ska försöka lära mig mer om hur man designar bloggar.. Har inte råd med pro etc. Man önskar att man hade pengar.. ( mer pengar ). 
 
Har ni några tips vad man kan göra när man har tråkigt? lämna en kommentar! 
 
En bild på min tokiga katt.. hon är inte normal någonstans!

FÖDELSEDAG!

JA! jag fyller år om en vecka! taggad! Önskelista: Tatuering Gymkort Macdator Iphone 5.. Vattenpipa Kläder och pengar? högre månadspeng!

Och nu då?

Ja, Händer inte så mycket just nu. Ska försöka fixa headern lite.. men annars.. precis ätit taco lunch. Tränings sugen. Uttråkad. Musiklyssnande. Behöver plugga skolarbete...det vanliga i guess.

Testar

Om ni undrar vad som händer så håller jag på att testa olika headers och designer. Är dock ganska nöjd med den jag har :)

Anorexia


Ändrar design.

Ja, Jag ska ändra design. Hoppas inte alla mina inlägg försvinner.. 

Godmorgon!

 Idag testade jag en ny Müsli. Den var riktigt god faktiskt! inte så förtjust i torkad frukt dock.. Men den smakade bra iallafall! 
 
Stavade fel på Köttfärsen igår. Vet ej hur man ändrar det, Men antar att det inte gör något. De som stör sig på det får helt enkellt stå ut med det. Man kan inte vara bra på allt :) Men nu vet jag! Meatloaf, Grounded beef* det är i princip samma sak så whatever.
 
Bilder! 

TACO FEAST

Bilder från tacos middagen! Kändes lite mycket.. men jag vill ju växa så att.. Whatever! 
Jag försöker lära mig att redigera.. så testade lite! inte bra alls. Men jag lär mig! 
 

Dinner challenge.

Nu kommer det bli taco middag.. Köttfärs har alltid varit svårt för mig.. All the fat.. "ät det inte" "för mycket fett OSCAR" "Att skippa det en gång gör inget" "Dina muskler kommer bli till fett och hela du kommer bli en stor fetthög" "du väljer själv, Muskler eller fett" GET OUT OF MY MIND!!!!!!!!!

My friend..

Några nackdelar med att inte bo i stockholm.. kommer sakna en person väldigt mycket.. som tur är kommer hon hit i sommar! 
 
 
+ alla butiker.. och händelserna.. så mycket mer!
 
Har försökt få yogurt shopen.. Eller som det heter nu: Swedish frozen yogurt factory till gotland! man hoppas ju att det ska hända på en gång .. men hoppas det kommer hända! 
 

Feel Good/bad

Ja.. Det känns lite så. Var ju och handlade med mina päron och vi handlade för 1000kr.. Det känns som om allt är på grund av mig. Man mår dåligt.. men jag valde ju ändå nästan inga varor? kändes bättre när man packade upp och såg vad man hade valt och inte. Det är svårt att inte dra blicken till näringsvärderna.. Så ser man kolhydratsvärdet på tillexempel olika quinoa. Ena har typ 5 gram mer kolhydrater än den andra.. DET SPELAR INGEN ROLL MEN KÄNNS ÄNDÅ SÅ JÄVLA JOBBIGT! Inte att man får ångest! men det känns i kroppen. Usch!
 
Försöker förstå mig på Bildström från Iphonen. Svårt! Men skulle behöva ett enklare sätt att överföra bilder till datorn. Inte för att koppla in en sladd är svårt men alltså.. Ja. 
 
Om någon har ork/lust att hjälpa mig lite med det så får de gärna lämna en kommentar.. Hur funkar det? 

Tired!

Ojojoj.. Så mycket att göra, Har gjort så mycket.. wow. Min dag: 
 
07:40   Vaknar, äter frukost.
09:40   drar till gymmet
11:30   duschar sedan äter lunch
12:30   drar till klädbytardagen
14:30   Till Ica Maxi och köper kesomellis ( supergott ) och handlar
16:15   Hemma.
 

Nu återstår bara Middag med en massa vänner. What a day! 
 
Testade ett kesomellis! supergott! rekommenderar starkt.

I FEEL GOOD

Har precis varit och gymmat med mor! så skönt! Åt en banan efter gymmet och sedan en riktigt bra måltid efter. Måste dra nu ska till klädbytardagen! hörs!
 
Snabbt inlägg.. Bilder från detta: 
 
 

Home sweet home.

Ja, nu är jag hemma. Har sovit i min säng, haft mysstund med min katt, Ätit min frukost. Känns konstigt att veta att man inte kommer tillbaka. Men ändå skönt på något sätt.. Ska göra mitt bästa! :)
 
Ny ordination: De dagar jag tränar ska jag ta en hel calshake istället för en halv. + De tilläget på maten jag har!
Utmaning: Ska försöka äta en banan efter jag har gymmat. Starting today!
 
Bilder från min frukost: 
 
 
 


 

HAT

Längtar, LÄNGTAR så jävla mycket tills du är helt ur mitt liv. I tre jävla år har du fuckat upp mitt liv. Förlorat så mycket på grund av dig ditt jävla monster. DU FÖRTJÄNAR INTE ATT EXISTERA!


Hejdå SCÄ!

Nu drar jag, Fyfan vad läskigt. Önska mig lycka till!
 
Mina måltider! hann inte ta kort på kvällsfikat.. men det är 2 mackor med ost och skinka samt 2 glas mjölk :)
 


 

Sweeney todd

Ja. Det måste vara en av mina favorit filmer. Så himla bra! såg en musikal på gotland också om den med Musikalkompaniet. Det var en av de bästa musikaler jag sett!

What's happening?

Jo.. det är mycket. Jag blir Utskriven idag. Åker hem till gotland ikväll. Känns väldigt skönt, men ändå jobbigt. Det känns lite för tidigt. Skulle vilja åka hem på en permisvecka och komma tillbaka en vecka till.. sedan bli utskriven. Men det ska ju funka för mor och far och deras jobb.. Men men! Jag fyller år om 9 dagar. Så taggad! har önskat att få tatuera mig och tror det blir det?! annars önskar jag gymkort och ett par bra innegympaskor.. men fatta.. EN TATUERING!
 
Ni kanske undrar lite hur mitt matschema ser ut? isånnafall lämna gärna en kommentar så kan jag nog skriva det så gott jag kan!
 
Lite bilder från idag.. Fick pressenter av min kära vän Hanna som blev utskriven idag! All lycka önskar jag dig! 

Sista frukosten..

Ja.. det är nog vad det blir. Min sista frukost här på scä. Mer info inom en liten stund. Har massor att göra.
 
Lunch.
Möte.
Plugg.
Mellis.
Packa.
äta.
åka.

TILLBAKA!

JAAA med hjälp av min trogne vän så fixade bloggen sig! .. Det var inte alls komplicerat dock men som jag är .. så suger jag på Datorteknik. Har så mycket att berätta men det är lunch om en kvart och jag har fortfarande pyjamas på mig och har inte borstat tänderna. God damit!

Och nu?

De sa att om jag bodde här i stockholm skulle jag vara utskriven och träna hemma.. 
Ibland önskar jag att jag bodde här. Känns som om det mesta skulle vara så mycket lättare ibland... Känner mig så olustig.. Vill vara kvar här längre.. men ändå vill jag hem och visa att jag klarar det här. Jag vill kunna träna så som jag tänker och äta bra.. Fan.. så mycket känslor. 
 
Jag är avundsjuk. Avundsjuk på en person. Det känns som om hon är mycket bättre än mig.. 
Känns som om hen har kommit så mycket längre än mig på så kort tid. Hen fick hjälp snabbare dock.. men är väldigt avundsjuk.. Hen har allt känns det som.

Dinner time! #SUSHI

Ja! Typ min nya favorit mat? Det är en ganska lång historia.. men vi hamnade på sushi baren tillslut! Det började med Mötet med BUP.. De kom fram till att jag åker hem imorgon och kommer hit var 14 dag på växning/mätning och samtal med mina behandlare. Vet ej om jag blir utskriven? förstog inte riktigt det. Jag känner att jag vill stanna här minst en vecka till iallafall.. Helst 2. Har inte vågat prata så mycket om mina fobier och så, Känner att jag behöver det. Men nu ska jag hem, Träna/äta/skola och allt som vanligt. Hoppas det går vägen.. Efter mötet blev klockan 5. Det betyder middagstid. Vi var inställda på Indisk mat men eftersom vi inte bor i stockholm och är vana att äta ute här så gick vi vilse ett antal gånger.. ganska komiskt! Jag gjorde ett misstag att skriva "krukmakargatan" på min GPS på mobilen.. så då gick vi till krukmakargatan men inte till Restaurangen. Klockan blev mycket och pappa skulle åka klockan halv sju.. så vi gick till en sushi bar där pappa och jag hade ätit en gång innan. SUPERGOD SUSHI! Den heter sushi bar fjäril.. eller något sådant..! Jag beställde en 10 bitars men fick ta 2 bitar av mamma och pappa för att få rätta mängden. Så det blev en 12 bitars så att säga. Smakade till och med lite miso soppa. Det var lite mystisk smak men ändå god! Jag älskar wasabi och sushi.. så gott! och Hälsosamt? .. Det ända som sätter igång tankarna lite är väll kalori och kolhydratsmängd.. men ändå inte på ett jobbigt sätt? är inte alls lika rädd för kolhydrater! feel good!
 Bilder:
 
  
     
 
 
         
En bild blev lite sidovänd.. Vet inte om man kan vända den? 
 

Guess what?

Gissa vad jag ska äta?!


Mage lilla mage..

Ja.. Eller stora mage? usch.. Känner mig så fet just nu.. magen bara hänger ut.. Värför är alla andra så smala? 

Irriterad.

 Ja. idag till lunch fick vi fläskkotlett med klyftpotatis och Champinjonsås.. Fläskkotlett har jag aldrig varit så glad i att äta.. men mest av allt Champinjoner.. Aldrig gillat det i hela mitt liv. Alltid sagt att jag var Allergisk mot det. Jag var tvungen att äta det iallafall.. Det smakade så jävla äckligt. Det var som om någon Pissade I min mun.  Mamma sa att jag skulle äta upp allt, hade lämnat kvar litegrann.. Och då blev jag irriterad och undrade värför hon skulle tvinga i mig något jag aldrig gillat.. så började hon babla en massa.. Jag sa att det skulle vara precis som om jag pissade i hennes mun och tvingades att svälja det.. Sen blev det tjafs..
 
Jag ångrar såklart att jag är så jävla otrevlig.. men kan inte hjälpa det.. ibland känns det som om när mamma kommer så tar hon mig ifrån pappa. Hon ska alltid bestämma.. vilket är bra såklart.. men det känns för mycket ibland..

HUR OND KAN MAN BLI?!

Fyfan.. Kan inte beskriva min arghet just nu.. ÄR PISSFÖRBANNAD. 
 
En modellagentur i stockholm försökte värva modeller utanför en Anorexiaklinik i stockholm! HUR FAN KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅDANT?! DETTA BEVISAR HUR SJUK MODEBRANCHEN ÄR!! Jag är så förbannad!!!
 
Nu ska jag borsta tänderna.

#FUCKBUP

Jag har precis haft ett möte med maiken. BUP från gotland kommer komma hit idag och De, Behandlarna och mina föräldrar ska ha ett möta för att övertyga BUP om att kunna stann här längre. De tror inte jag behöver det. Men alla är emot dom. De har ingen aning om mina fobier eller något
 
#fuckbup

Olustig

Ja. Jag känner mig sjukt olustig.. Vet inte mer hur man kan beskriva.. Jag är arg och glad. Känner mig bra och dålig. Är nervös och stressad och lugnt. Jag har alla känslor som går att ha? .. Damn..

Jobbigt läge.

 
Ja.. jag skulle ut och lunchträna idag med Min behandlare Nikos och min Far. Det gick inte så lyckat.. vi var inställda på en Indisk resturang men den hade gått ur "kopplingen" mellan resturangen och SCÄ. Det menas att vi har kuponger och kan träna på att äta mat där etc. Jag ville först ha en sallad men pappa var sp otydlig och jag fattade aldrig om jag fick eller inte.. Iallafall så blev det en Gi tallrik med pasta och kyckling..
 
Problem nummer 1. var att pappa aldrig lyssnar på mig. Jag hatar vitvinssås eller Rödvinssås. Det var det till och killen i kassan frågade om jag bara ville ha tomatsås. Jag sa ja och pappa sa nej även om jag sa att jag inte gillade det? pappa sa att man tar det som man beställer.. Men det är precis som om jag skulle vara allergisk mot något.. tar man det då också?
 
problem nummer 2.... Pasta drypte av fett, olja. Usch.. Det gick inte alls. jag åt inte den pastan.. men pappa fixade en ny tallrik med pasta utan olja..tror jag att det var. De sa det iallafall.. Jag fick äta den och kycklingen från den andra tallriken.. 
 
problem nummer 3. Det var för mycket pasta. De var inte en SCÄ tallrik. Vi tog bort en del av pastan men det blev ändå mer.. det känns lite jobbigt.. Just nu  snurrar allt i huvudet .. "du fick i dig fett.. måste träna"    "du åt för mycket.. inte Okej!"    "Magen växer.. MAGEN VÄXER" "FETT FETT FETT". 
Kan inte beskriva..sen var det tiden.. det blev för tätt inpå eftermiddags melliset och allt känns bara bläh.. Men hoppas det går över snart.. 
 
 
Efter detta kändes allt hopplöst.. Pappa och jag hittade en affär som skulle lägga ner så vi hittade urbanears för typ 150kr. Det gjorde mig på lite bättre humör för tillfället.. men det är alltid lika skönt att skriva av sig.. wish me luck.

Whatup?

Hallå allihopa! Idag kommer det inte hända så mycket mer än skola och att jag ska ut och lunchträna? Hoppas på att det kommer bli en indisk resturang.. Alltid velat äta indiskt. Idag kom det en ny kille till Avdelningen. Vet inte riktigt vad han heter.. Såg honom inte klokt hellet för hade inga linser i.. Men hoppas på att lära känna honom snart? Spännande! 
 
Tog en bild på min frukost idag. Hitills har allt gått bra! 

Playing with the camera

Leker lite med webbcameran.. håller på att kolla in några foto redigerar program.. Någon som vet något bra program? till PC dårå..

Bad toughts..

Ja.. som rubriken säger vad det en rätt jobbig middag.. Det var vegetariskt. Det blev fylld tortelini och ratatouille röra samt en hård smörgås med smör och ost. Smör och fett över huvud taget är typ .. my worst enemy. Det var jobbigt för jag tyckte de var så jävla mycket på tallriken.. ska öka på frukost, lunch och middag för behöver gå upp mer i vikt. till en början vile jag inte äta alls.. de har någon äcklig dressing på salladen som är jätte sur.. fyfan får ont i magen av den. Fick i mig maten iallafall.. det är ju trots allt det jag är här för. Att lära mig äta utan näringsdrycker. 

Peppning!

Hej! Jag vill bara säga att du kommer klara detta och du är inte ensam. Imorgon skrivs jag ut från mitt behandlingshem och jag har hunnit gå igenom en hel del. Skäms inte för din sjukdom, du kan inte rå för det. Kom ihåg: du är stark och om jag har klarat detta, då gör du det med. Stay strong!!!! Kram:)
 
TACK! Lycka till du med! kram! 
 

Today.

Hallow! Idag var jag på ett möte med Majken.. det är aldrig kul. Hon ställer rätt hårda frågor och vill ha svar på dom också. Jag som inte är så bra på att hitta mina ord blir ju skitsur direkt.. 
Nu ska Far och jag åka till stockholms galleria och Äta yoghurtglass! äntligen! hoppas affären är öppen bara.. är så sugen på det men ändå inte. det är ju Kolhydrater i den. Men skitsamma. Jag äter bara så får vi se hur det går. ( Majken/maiken är Själva "huvudläkaren" här på SCÄ).
 
 
Bjuder lite på denna bild.. Haha!

Frågor.

Jag har fått 2 frågor som jag tänkte skulle vara bra att skriva ut här på bloggen :)
 
1. Vad är Anorexia?
 
Svar: Anorexia är en psykisk sjukdom som kortsagt gör att man Svälter sig själv och tränar överdrivet mycket. Man blir väldigt isolerad, Envis etc. För att kunna göra som "man" eller Anorexian vill. Man kan säga att det är som en djävul på axeln. Fast större. Och mer Bestämmande. Den styr ens liv helt enkelt. Man kan ha lättare att äta en och annan maträtt ( oftas pga av att man vet inehållet och näringsvärdet. Dvs: Kalorimängd, Fettmängd, Kolhydratsmängd och proteinmängd mm ). Ofta är det att man får ångest så fort man ska äta. Det betydar att det blir så sjukt jävla jobbigt när man ska äta.. Man får panik. Om inte värre. Jag känner en person som hade en vän som hoppade ut genom sitt fönster flera våningar upp i panikångest.. så jobbigt kan det bli. Man blir väldigt strikt och håller sig till en sträng diet. Man utesluter flera näringsämnen ( oftast fett och kolhydrater ) och är ofta känslig mot kommentarer. Ju friskare man blir desto lättare är det att äta. men man är fortfarande sjukt sträng mot sig själv och sin kropp och dieten. 
 
2. Var du öppen med att du hade fått anorexia direkt, eller försökte du dölja det? 
Började vännerna/familj undra varför du plötsligt gick ner i vikt osv? Och vad var deras reaktion? 

Varför tror du att det är så vanligt för ungdomar att få anorexia nu? Det är ju sjukt många som har fått och har det nu. 

Tacksam för svar! Du är stark!
 
Svar: Tack! När jag hade fått diagnosen så sa jag inte mycket alls. Många märkte det på mig såklart. Jag var ju ett vandrande skelett. Men det är nu sista 2 månaderna som jag gått ut med det och blivigt ärlig. Även om jag skäms otroligt mycket över det. Så jag har låtsas att jag har varit frisk fastän jag inte varit det på långa vägar. Mina föräldrar försökte prata med mig men jag var baara otrevlig tillbaka och sket fullständigt i vad de sa. Jag hade ju min diet och mina träningspass som jag skulle göra. Annars kunde jag inte sova eller så tränade jag tusen gånger hårdare dagen efter. De blev såklat oroliga men höll sig ifrån lite att fråga.. jag var ju inte mottaglig för någonting. De började kommentera "Gud vad smal du har blivit" osv. Men jag tyckte om det. Jag hade lyckats. I början var det "Bra" kommentarer för att jag var så duktig och nyttig. 
 
Det finns så många olika anledningar.. man kan nog veta det bäst själv. men Jag tror iallafall att man anpassar sig och lägger så hårda krav på sig själv. Man jämnför med andra hur deras utseende är och vill vara likadan. Jag jämnförde mig inte med någon. Jag ville ha magrutor, Punkt slut liksom. Men innan jag började med min strikta träning och diet så tyckte jag att jag var för mullig.. jag var ju ändå störst i klassen. Men det var för att jag var lite "före" i puberteten osv. Många vill se ut som modeller för att de ser så snygga ut. I faktum är det ju bara datorgjort.. vilket är svårt att tro.. men De gör om allt på datorn. när man är tonåring är man mycket känslig mot kommentarer och Saker som händer/trender runt omkring en. Man dras lätt till fel personer, Följer efter andra eller ser någon tex. Modell och vill vara som den. Ja det känns som om det bara blir mer och mer.. liksom Smittar den?    
 
Hoppas du fick svar.. Jag är inte den bästa på att hitta ord. men försöker göra mitt bästa! 

Why?

Fråga: Varför fick du anorexia? Hur mycket vägde du innan du fick sjukdomen och vad väger du nu? 
Hur insåg du att du hade anorexia?

Svar: Det började med att jag ville bli mer muskulös och nyttig. Var helt inställd på magrutor, men inte på grund av någon annan. Utan jag tycker själv magrutor är snyggt. Så jag började träna lite lätt och ta bort socker och onyttigheter från kosten. Senare blev jag mer beroende av att träna och blev FÖR  nyttig och det gick överstyr.
Innan sjukdomen..åh det var så längesen.. men ca 60-68 kg någonstans där emmelan.. inte riktigt minne av det! just idag väger jag 56,4 kg. ( vägde mig idag ). Har gått upp ca 16 kg på snart 3 år. är så långt ifrån målvikten tror jag.. vet inte riktigt. Det bestämmer Ledarna här på SCÄ. Jag tror jag måste väga minst 60-63 kg.. För att komma igång att växa osv. 
 
Mamma och pappa försökte prata med mig litegrann, men jag blev bara arg och tyckte bara de hade fel. senare när det blev mer och mer beslutade jag mig för att göra ett test. Jag fick "Alla rätt" på det testet och fatta ingenting.Jag trodde anorexia var att kräkas upp maten man åt. Men hade helt fel. 
 
Hoppas svaret var tillräckligt. Annars fråga mer!

WOW

Blev rätt glad för tillfället. Fick precis ett svar från Fitspooration. Alltså en bloggerska som är rätt känd faktiskt. hon har sjukt bra träningsrecept och en riktigt häftig blogg! kolla in väll! sök barra på fitspooration.blogg på google! :)

+ 0,3

Ja just nu är allt rätt negativt.. Ana säger sjuka grejer i skallen.. man blir helt dum i huvudet. Idag när jag anlände till SCÄ så kom vi precis lagom till lunch ( som vanligt ). Det var Chilli con carne med ris, Första problemet idag var att jag kände att jag la upp för mycket mat.. men det gick bra. Andra "problemet" var att när jag träffade mina behandlare Kerstin och Nikos så skulle vi prata om veckan som jag varit hemma. Den hade varit hyfsad och bla bla bla bla.. Jobbigt med smör och fett osv. Sedan kom de fram till att jag ska ta bort halva calshaken och "göra om fet till mat" ( fatta mig rätt ). Det kändes jobbigt.. hur ska jag orka äta liksom? inte nog med det hade jag bara gått upp litegrann. men de tog vikten efter 5 timmars "fasta". åt frukost så tidigt så åt inget emmellan. Klart jag inte gått upp något då? annars har de tagit Vikten dirrekt efter frukosten.. ah jag vet inte hur de tänker..
 
Inte nog med detta skulle jag pga den låga ökningen av vikten öka utöver den vanliga ordinationen och äta mat istället för halva calshaken. shit.. så mycket tankar.. hoppas det blir bättre imorgon.. fast nej.. då kommer ändringen och ske. Till middag fick vi kyckling snitzel med potatis och spenatsås. det var helt okej förutom att jag inte är förtjust i snitzel.. men whatever.. har inget val :) Ska snart lägga ut om hur och värför jag fick min Anorexia.. så håll utkik! tack och hej. 

Båtsatan

Är snart vid båten och ska åka tillbaka till SCÄ. Jag tycker det är helt okej där borta.. Lite långtråkigt dock men det är ju vila man behöver. Det är mysigt att åka båt, om det inte är massa småbarn som skriker såklart! Ciao Gotland!


Me and me only

 
 
Detta är lite märkligt. Aldrig haft en blogg förut men det kanske är bra om jag pressenterar mig lite?
 
Jag heter Oscar celis schüberg och är 14 snart 15 år. Jag tränar gymnastik. Jag lider av Anorexia och ortorexia som jag haft i snart 3 år. efter ett lååångt tag så blev jag inlagd på SCÄ ( stockholms centrum för ätstörningar ) och är just nu hemma på permision. Jag bor på gotland i visby och går på en friskola vid namn Atheneskolan. Jag kommer nu börja blogga lite om min resa till att vara frisk och fri. Min blogg kan ändras lite hit och dit för att den håller på att "byggas" upp lite från och till!  

Music on world of

 
Middagen ikväll var inte kul.. alls. det var någon köttfärsgryta med rotfrukter i som Mor och Far hade gjorde för några veckor sen med linas matkasse. åt den inte då. Ville ha tonfiskbiffarna som var över sen igår men det fick jag inte.. usch det var jobbigt! till åt jag potatis och bönor.. Blev så arg att jag slog sönder tallriken. Nu har jag gått en promenad med min mor. Det känns bättre! Men nu ska jag inte deppa. Imorgon åker jag tillbaka till SCÄ och sedan får jag se hur länge jag stannar! 

Ny blogg!

Hej allihopa! startat en blogg! följ mig och min kamp mot anorexian, tack och hej!
 
 
 
 

RSS 2.0